Belgian Boat Show

BEZOEK ONS: Belgian Boat Show (Expo - Gent)

van 11 tot 13 en van 17 tot en met 19 februari 2017

Over Mobile Yacht Clean

Mobile Yacht Clean is een bedrijf met succes gespecialiseerd in totaal- reconditionering van luxe, nieuwe en gebruikte motorjachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in het weer in nieuw staat brengen van jachten, zodat de waarde van deze jachten weer omhoog gaan.

Reinigen, onderhouden & extra glans voor uw jacht met garantie!

Mobile Yacht Clean

Reconditionering Service

Hoe is de staat van uw lak of gel-coat? Zitten er veel beschadigingen op uw jacht? Heeft u extra wensen van anti-fouling, het behandelen van uw bijboot, interieurreiniging, etc.Wij zijn vernieuwend

Verlengt de levensduur van nieuwe lak en gel-coat. Maakt oude doffe lak en gel-coat weer als nieuw. Beschermt tegen de inwerking van zout en UV straling.

Wij zijn uniek

Beschermt tegen verkleuring of pigment verandering. Is bestand tegen hoge temperatuursverschillen. Geeft uw lak of gel-coat een extreem hoge blijvende glans.

Bovengenoemde werkzaamheden zullen worden uitgevoerd door onze specialisten en met garantie. Het resultaat van de behandeling is verbluffend, het is niet te vergelijken met andere lakbeschermers en reinigingsmiddelen die na 1 seizoen totaal verdwenen zijn. De glans is veel dieper en hoger en blijft 2 tot 3 jaar beschermen, behoudt zijn hoogglans en beschermt uw jacht oa. tegen uv straling, verkleuring, zure regen, sneeuw, ijs, zout, verbleken etc. Vuil, uitlaat, roet en zwarte strepen zijn heel gemakkelijk met alleen wassen te verwijderen. De behandeling wordt uitgevoerd door specialisten, die gebruik maken van speciale apparatuur en polijsttechnieken. Na de behandeling ontvangt u, naast een gratis tas met onderhoudsmiddelen tevens een schriftelijke garantie op glans van 2 tot 3 jaar. Om het resultaat te behouden, raden wij u aan de voorwaarden en wasvoorschriften aan te houden. Kwaliteitsbewaking is voor u en ons van groot belang, daarom is het belangrijk om één maal per jaar een kwaliteitscontrole en een opfrisbeurt uit te voeren.

Behoudt zijn hoogglans en beschermt uw jacht, het resultaat is verbluffend

Mobile Yacht Clean

Reiniging & Bescherming

Wat moet er allemaal behandeld worden? Zitten er veel beschadigingen op uw interieur? Heeft u extra wensen van anti-fouling, het behandelen van uw bijboot, raamcoating, etc.

Nieuwe jachten verkrijgen zelfs tot 20% meer glans na onze behandeling.

Mobile Yacht Clean

Resultaten

Met een professioneel gespecialiseerd team reinigen en beschermen wij zowel algemeen interieur, vloerbekleding, lederen interieur, zomerkap of zeil daarnaast behandelen wij ook teak en werken wij oppervlakkige of diepe krassen weg. Genoeg gepraat, hierbij het resultaat:


Perfect eindresultaat met een topglans, tot 3 jaar garantie op glans!

Mobile Yacht Clean

Webshop

Naast onze doeltreffende diensten, kan u steeds bij ons online terecht om de prof. producten uit ons gamma afzonderlijk te bestellen. Onafhankelijk het aantal, versturen wij voor een vast bedrag van €8 verzendingskosten uw bestelling over geheel België.


Marine Compound Paste (1l)

Polijstpasta, herstelt verweerde lakken en gelcoat van boten.

Bekijk product

Marine Fabric Protector (500ml)

Bekledings beschermer, bescherming voor alle textiel en tapijt.

Bekijk product

Marine Rinse Gloss (1l)

Spoelwax, product ter ondersteuning van Diamondbrite Marine verzegeling.

Bekijk product

Marine High Gloss Boat Polish (1l)

Wax voor een langdurige bescherming en glanzend resultaat.

Bekijk product

Marine Waterscreen (250ml)

Waterafstotende film voor ruiten, standtijd 3 maanden.

Bekijk product

Marine Wash & Wax (1l)

Shampoo, extra hoge concentratie voor een betere bescherming.

Bekijk product

Marine Leather Feed (250ml)

Voor onderhoud en bescherming van nieuw en oud leder.

Bekijk product

Black Streak Remover (1l)

Verwijdert zwarte strepen, teer, algen en hardnekkige vervuiling van boten, caravans, mobilhome, …

Bekijk product

Microvezeldoek

Contact

info@mobileclean.be
+32 495 34 20 37

Brusselsesteenweg 751, 9050 Gentbrugge, Belgium
(Dirk De Meulemeester - BE 0881.293.894)